Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Josef er Gamereactors nye praktikant

Tagget som: Praktikant

Det sker en gang imellem at Gamereactor tager imod dygtige folkeskolepraktikanter, og i denne uge er vi enormt glade for at kunne byde velkommen til Josef, der skal være hos os ugen ud. Herunder kan I læse en lille introduktion.

Hej allesammen.
Mit navn er Josef og jeg skal være i praktik her på Gamereactor denne uge.
Til dagligt går jeg i 8.klasse på Ørestad skole. Jeg er meget glad for at gå i skole der, og har det godt der. Jeg går også tit til håndbold i Amager Håndbold klub.
Jeg vil gerne læse videre med en teknisk uddannelse, men jeg er åben for det meste lige nu. Jeg også lidt en stille type som kan lide at holde sig i sin ''safe zone''. Af og til kan jeg godt lide at komme ud fra min ''safe zone''. Et eksempel kan være, at jeg var ude og køre quad bike i ørkenen, i Marokko, hvilket jeg ikke har prøvet før (jeg kom ud for en lille flyvetur), men ellers var det sjovt nok. Jeg rejser tit. Indtil videre i mine 14 lange år har jeg været ude at rejse hele 19 gange. Jeg er også lidt en perfektionist, når det kommer til ting jeg selv skal lave. Jeg bliver tit utilfreds med de ting jeg laver, da jeg tit synes, at det kan gøres bedre. Jeg er også lidt obsessed med memes.


Jeg spiller tit online PvP spil som: Overwatch, Counter Strike: Global Offensive, Call of Duty: Black Ops 3. I disse spil kan jeg godt lide at konkurrere med andre. Jeg er lidt et konkurrencemenneske og hader at tabe. Jeg kan dog også finde på at spille single player spil som: Doom, Uncharted 4: A Thief's End og Batman Arkham Knight. Jeg spiller dagligt, og kan bedst lide at spille med mine venner, men nogle gange føler jeg bare for at spille alene. Jeg kan også godt lide de forskellige survival spil som: Ark, Rust og The forest. Jeg er en pc spiller, men kan godt lide at spille på min ps4 med singleplayer spillene.

Jeg er typen som elske at debattere med mig selv omkring diverse emner. Disse debatter kan jeg finde på at skrive ned og gemme som om det var i en ''dagbog''. Ellers får jeg diverse opgaver i skolen om at skrive artikler, et essay og stile.

Jeg søgte ind hos Gamereactor til min praktikplads, fordi jeg synes at det kunne være sjovt at komme ind omkring noget journalistik og specielt omkring gaming.
Jeg så et indlæg omkring en anden der søgte og blev viderestillet af en medarbejder.
Så slog det mig at jeg skulle skrive ind til dem. Jeg skrev min ansøgning samme dag og fik svar tilbage den næste dag.

Så et lille quick recap om mig. Jeg hedder Josef, 14 år, går i 8.klasse på Ørestad skole,går til håndbold, rejser tit, er konkurrencemenneske, er perfektionist, spiller for det meste online PvP spil, Spiller nogle gange single player spil, skriver tit.

Håber i alle vil tage godt imod mig :)

Hilsen
Josef.

Pewdiepie sletter ikke sin kanal alligevel

Det var alt sammen en joke, og hvor er det bare for sindssygt morsomt. For nylig udgav PewDiePie en video, hvor han svor at slette sin kanal når den ramte over 50 millioner abonnenter. Denne video, der kommer fra kilden selv, blev selvfølgelig samlet op af nyhedsmedier verden rundt, heriblandt Gamereactor, Forbes, TechPost, Time og TV2, hvor vi ganske enkelt rapporterede historien videre som han selv præsenterede den i hans video.

Men det var alt sammen en joke, for han slettede bare sin anden kanal, et mindre sidespring han har lavet tidligere, og videoen der afslører spøgen slutter af med skærmbilleder af alle de medier der var "dumme" nok til at samle op på den nyhed han selv har udgivet. Hvor er vi bare dumme, hvor er det bare pinligt.

Videoen er lige nu nummer 2 på popularitetslisten, og PewDiePie fortsætter med at skovle penge ind, og i den proces mener han selv at han har fået mainstream-medierne, som sikkert i hans verden er Sauron eller Voldemort, til at ligne naive idioter.

Men sådan er det nu engang nyhedsjournalistik fungerer. Ja, vi burde have checket op på historien, men at udgive skærmbilleder af nyhedshistorier som om at det er helt tåbeligt at skrive den i første omgang er for mig arrogance uden grænser, en magtliderlighed som burde bekymre alle der abonnere på hans kanal.

Det svarer lidt til at Ubisoft udgiver en pressemeddelelse hvor de afsløre et nyt Assassin's Creed-spil. Herefter samler alle medierne op på det og skriver nyheder. Ubisoft laver derefter en video hvor de trykker "online" på en afsløringsvideo på Assassin's Creed: The Chronicles Collection, og så slutter videoen af med en montage af alle de nyhedsmedier der ganske åndssvagt har fulgt op på den historie Ubisoft selv har offentliggjort.

PewDiePie er populær, og det er let for enhver at se at han tydeligvis har en ærlighed, en appel overfor en bred skare, men det her er så ligegyldigt, så spild af alles tid, inklusiv hans egen, at jeg umuligt kan skamme mig over at Andreas bragte historien, om ikke andet at den skulle være blevet opdateret lidt hurtigere.

Take from that what you will.

Min mor har sclerose og har skrevet en bog om det

Min mor har haft sclerose i mange år. Faktisk har hun haft det så længe, at da hun i sin tid fik stillet sin diagnose, kan jeg hverken huske hvor jeg var, hvordan jeg reagerede eller hvem jeg var. 

Der gik mange år før jeg forstod, og det skyldtes ikke manglende velvillighed til at sætte mig ind i sagerne - min mor viste mig det ikke, og derfor eksisterede det ikke, om ikke andet eksisterede det ikke hele tiden, eller på en så tydelig facon at det var umuligt at ignorere. 

Min mor er stolt, viljestærk, stædig og principiel, og hun nægtede at påvirke os, hendes børn, hendes familie, med hendes sygdom, så derfor mærkede vi det bare ikke. Og sådan fortsatte livet i lang tid. Ubekymret fik min bror og jeg lov til at vokse op. Det var ikke fordi at hun ikke ville tale om det, faktisk ville hun meget gerne uddybe og forklare når vi havde spørgsmål, men for os fik det aldrig lov til at fylde eller at styre. 

Nu, mange år efter, gennemgik jeg for nylig en emotionel rutsjebanetur, for min mor har skrevet en bog. En bog om at få sclerose, om at have haft det, at have det nu og om at finde fred med tanken om at skulle have det resten af sit liv. 

Jeg har læst min mors bog, og er blevet rørt til tårer, og det er ikke engang fordi jeg er min mors søn, og at hun er mit forbillede, min superhelt, min bedste ven, det er fordi at bogen lærer os netop hvordan vi rejser os fra de fælder vi går i i livet, og ved hjælp af andres kærlighed og vigtigst af alt den vi finder i os selv, bevæger os videre igennem livet med ukuelig optimisme og en appetit på mere. 

Med fare for at skamløst promovere et nært familiemedlem, så er jeg så stolt af min mor, så ærefrygtig over hendes bedrift, at jeg simpelthen bliver nødt til at bruge de kanaler jeg har til at fortælle jer hvor dygtig hun er, og hvor rørende og vigtig bogen er.

Den hedder "Jeg kan da stadig synge", og har du enten selv eller kender en med en kronisk sygdom, så kan jeg ikke anbefale den nok. 

Igen, min mor er min helt, og ved at have gennemgået de prøvelser hun beskriver, har hun lært mig så meget om hvordan jeg skal håndtere de sværeste tider, og hvordan jeg kigger fremad og ser lyset imellem hullerne i skydækket når det er allersværest. 

Hvis min mor var en spilkarakter, så kunne både Lara Croft, Ellie fra The Last of Us og sågar Bayonetta godt tage sig sammen. 

Jeg elsker dig mor, og jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg er af dig. 

Tak fordi I ville læse med. Det betyder en verden.

- Magnus

Top 100 er udskudt

Hej allesammen. I har i en længere periode fulgt med i vores igangværende top 100-artikelserie, hvor vi tæller ned blandt de bedste spil der nogensinde er lavet.

I lagde måske derfor mærke til, at denne uges nedtælling ikke blev lagt online i går søndag som planlagt, og her får I forklaringen.

Vi modtog nemlig Final Fantasy XV lidt sent, så derfor er både Andreas og jeg i fuld gang med at optage gameplay, tage billeder og anmelde spillet. Vi er derfor en uge forsinkede med top 100, så du kan se frem til at en genoptagelse af listen på søndag.

Tak for tålmodigheden!

Mød vores nye praktikant - Ann-Sofie!

Tagget som: Praktikant

Hej!

Jeg hedder Ann-Sofie, jeg er 15 år gammel, og jeg er i praktik hos Gamereactor i denne uge.

Jeg startede allerede med at spille spil da jeg var en 6-7 år. Siden da har jeg spillet en masse forskellige spil, hvor The Sims og Epic Mickey var de første som jeg spillede. Der har selvfølgelig også været de utalligt mange flash-spil som man nu engang spillede. Men de spil jeg spiller nu er Overwatch, Fallout 4, Watch Dogs og Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered.

Vi skulle finde en praktikplads her i uge 43. Jeg ville gerne i praktik hos Gamereactor, fordi at jeg godt kan lide at spille spil og har derfor alt for mange af dem. Jeg fandt ud af at man kunne komme i praktik her allerede for omkring 1 år siden da jeg skulle finde en praktikplads i 8. klasse. Men da jeg kun havde lidt under en uge til at finde ud af hvor jeg skulle være henne, blev det ikke hos Gamereactor jeg søgte. Men oprindeligt læste jeg lidt rundt om hvor man kunne komme i praktik henne, og så faldt jeg over en artikel på Gamereactors hjemmeside, om en der havde været i praktik hos dem, så det var der jeg fandt ud af at jeg gerne ville i praktik der.

Jeg spiller både på PlayStation og computer, hvor de spil jeg spiller mest er Overwatch og Fallout 3. Størstedelen af alle mine spil er FPS- og MMORPG-spil. Jeg vil sige jeg bruger mest tid med at spille på min PlayStation, da min computer er dårlig til spil der er udgivet senere end 2010. De spil jeg bedst kan lide og spiller mest er Overwatch og Fallout 4.

Overwatch er helt klart et af de bedste spil jeg har spillet, udover Fallout 4. Jeg kan godt lide at spille Overwatch fordi det et spil som kan gøre så meget med så lidt. Jeg ville helst have at Overwatch ville få en storyline, altså noget som var åbenlyst og ikke var 'skjult' i spillet. Selvom der med de comics og animationer der bliver lavet, gør at man forstår historien bedre ville jeg gerne have at man fik den som hvis man spillede mod omnics og skulle besejre dem.

Fallout 4 er det andet spil jeg godt kan lide, både pga. at det er et spil som man kan gå på opdagelse med fordi der er et lagt større map i det her Fallout end der var i både New Vegas og i 3'eren. Det mere frit til hvor man vil gå hen, for jeg oplever tit når jeg går rundt i både New Vegas og i 3'eren at jeg møder mange 'usynlige vægge' og det gør jeg ikke i 4'eren. Men 4'eren har jo også sine bugs, og dem jeg vil sige jeg er mest irriteret er dialogen. Der er selvfølgelig også de andre ting, som at i Far Harbour lagger spillet meget pga. tågen.