Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Josef er Gamereactors nye praktikant

Tagget som: Praktikant

Det sker en gang imellem at Gamereactor tager imod dygtige folkeskolepraktikanter, og i denne uge er vi enormt glade for at kunne byde velkommen til Josef, der skal være hos os ugen ud. Herunder kan I læse en lille introduktion.

Hej allesammen.
Mit navn er Josef og jeg skal være i praktik her på Gamereactor denne uge.
Til dagligt går jeg i 8.klasse på Ørestad skole. Jeg er meget glad for at gå i skole der, og har det godt der. Jeg går også tit til håndbold i Amager Håndbold klub.
Jeg vil gerne læse videre med en teknisk uddannelse, men jeg er åben for det meste lige nu. Jeg også lidt en stille type som kan lide at holde sig i sin ''safe zone''. Af og til kan jeg godt lide at komme ud fra min ''safe zone''. Et eksempel kan være, at jeg var ude og køre quad bike i ørkenen, i Marokko, hvilket jeg ikke har prøvet før (jeg kom ud for en lille flyvetur), men ellers var det sjovt nok. Jeg rejser tit. Indtil videre i mine 14 lange år har jeg været ude at rejse hele 19 gange. Jeg er også lidt en perfektionist, når det kommer til ting jeg selv skal lave. Jeg bliver tit utilfreds med de ting jeg laver, da jeg tit synes, at det kan gøres bedre. Jeg er også lidt obsessed med memes.


Jeg spiller tit online PvP spil som: Overwatch, Counter Strike: Global Offensive, Call of Duty: Black Ops 3. I disse spil kan jeg godt lide at konkurrere med andre. Jeg er lidt et konkurrencemenneske og hader at tabe. Jeg kan dog også finde på at spille single player spil som: Doom, Uncharted 4: A Thief's End og Batman Arkham Knight. Jeg spiller dagligt, og kan bedst lide at spille med mine venner, men nogle gange føler jeg bare for at spille alene. Jeg kan også godt lide de forskellige survival spil som: Ark, Rust og The forest. Jeg er en pc spiller, men kan godt lide at spille på min ps4 med singleplayer spillene.

Jeg er typen som elske at debattere med mig selv omkring diverse emner. Disse debatter kan jeg finde på at skrive ned og gemme som om det var i en ''dagbog''. Ellers får jeg diverse opgaver i skolen om at skrive artikler, et essay og stile.

Jeg søgte ind hos Gamereactor til min praktikplads, fordi jeg synes at det kunne være sjovt at komme ind omkring noget journalistik og specielt omkring gaming.
Jeg så et indlæg omkring en anden der søgte og blev viderestillet af en medarbejder.
Så slog det mig at jeg skulle skrive ind til dem. Jeg skrev min ansøgning samme dag og fik svar tilbage den næste dag.

Så et lille quick recap om mig. Jeg hedder Josef, 14 år, går i 8.klasse på Ørestad skole,går til håndbold, rejser tit, er konkurrencemenneske, er perfektionist, spiller for det meste online PvP spil, Spiller nogle gange single player spil, skriver tit.

Håber i alle vil tage godt imod mig :)

Hilsen
Josef.