Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Oktobohmygod

Det er blevet bemærket, at 2017 har været et godt år for spil. For mit eget vedkommende har jeg nok tænkt, at fordelingen var en anelse skæv. De mest interessante spil er udkommet, mens efteråret leverer en forudsigelig omgang AAA. Oktober forsøger at modbevise mig. Det er en seriøs koncentreret omgang spil der bliver frigivet halvvejs gennem efteråret. Først og fremmest Super Mario Odyssey, et spil som allerede nu gør mig varm om hjertet. Jeg har høje forventninger til Marios næste eventyr, men mest af alt er jeg nysgerrig efter, hvilken retning Nintendo tager med spillet. Bliver det mon for Mario serien, hvad Breath of the Wild er for Zelda?

Så er der Wolfenstein 2 som også virker lovende. MachineGames har en vision for det spilunivers og den er mærkeligere og mere interessant end de fleste andre. Jeg har stadig ikke fået prøvet The Old Blood, men det bliver jeg nok nødt til at få gennemført, før jeg giver mig i kast med seriens nyeste kapitel.

Destiny 2 er et andet spil som jeg har glædet mig til længe. Mine forventninger er moderate. Jeg forsøger ikke at være unødgt kynisk, selvom nogen vil mene at der er god grund til det. I sidste ende handler det ikke om hvad spillet er, men hvad det kan gøre for mig og mine venner. Jeg håber på at bruge mange timer med spillet i selskab med venner, nye som gamle. Det var mit absolut yndlingsaspekt ved 1'eren. Jeg frygter dog lidt at alle hemmeligheder vil være spredt over nettet, når vi rammer oktober. Jeg må forsøge ikke at læse for meget med på anmeldelserne af konsoludgaven. Hvis indholdet er lige så begrænset som i forgængeren, så er det om at gemme på overraskelserne.

Og så er der to wild cards: Superstar Saga og Samus Returns. To forholdsvist højtprofilerede 3DS titler som jeg tror de færreste har hørt om. De blev ligesom kastet ud i det blå, under E3. Begge spil er remakes, så i den forstand er de måske ikke så ophidsende. Superstar Saga er dog et spil som jeg længe har haft lyst til at vende tilbage til. Samus Returns er en remake af et spil som ganske få har spillet. Og genskabningen bliver så betydelig at man kan overveje, om det overhovedet giver mening at sammenligne de to spil. Men jeg ser frem til begge.

Hvad med dig? Hvad ser du frem til, i de sidste måneder af 2017?