GR STREAMING
Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto


Konkurrencer

Sortering: All / Active / Finished

Vind Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher vender tilbage for at håndhæve retfærdighed i en actionfyldt film baseret på Lee Childs bestseller. Der er eksplosiv action når den tidligere major må redde trådende ud i denne military noir opfølger : Never Go Back. En vellidt kollega, Susan Turner, bliver anklaget for forræderi - Jack Reacher er dog af en helt anden opfattelse. Du har nu muligheden for at vinde filmen på Blu-Ray ved at svare på nedenstående spørgsmål.

Vind fede Power Rangers-præmier!

Power Rangers-filmen lander i biograferne lige om lidt, og det bliver spændende at se om filmen formår at bibeholde magien fra 90'ernes tv-serier, samtidig med at bringe karaktererne ind i en den moderne verden. For at fejre den forestående udgivelse har vi lavet en lille konkurrence til jer, hvor I har mulighed for at vinde billetter til filmen, t-shirts og kasketter.

Vind første sæson af Fear the Walking Dead på Blu-ray!

I denne her tid lader det til, at vi alle bare ikke kan få nok af zombier! Vi har i hvert fald ædt spin-off serien Fear the Walking Dead råt, siden den første episode gik i luften i 2015. Nu går vi bare og venter på at tredje sæson går igang i år! Men hvis du af en eller anden årsag har misset denne spændende serie, så skal du da også have chancen for at hoppe med på den udøde bølge! Så nu har du chancen for at vinde en Blu-ray version af første sæson, og alt du skal gøre er blot at svare rigtig på nedenstående spørgsmål! Held og lykke!

Vind Independence Day: Resurgence på Blu-Ray!

Efter 20 år vender de forbandede aliens tilbage, selvom vi gav dem tørt på sidst, og overraskende nok leder de efter hævn. I denne efterfølger til den ikoniske original, er der skruet godt og grundigt op for eksplosionerne, og du har mulighed for at vinde en udgave på Blu-Ray!