Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Intet Minecraft på Steam

Notch bekymret over Valves dominans

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At spille pc-spil i dag er for mange blevet synonymt med Steam, der med flere længder er den mest udbredte platform til digitalt salg af spil, og vurderes at have en markedsværdi på over $3 milliarder. En, der dog ikke er overbevist om, at det er det bedste for formatet, er svenske Markus "Notch" Persson, skaberen af Minecraft.

Tværtimod faktisk. I et interview med PC Gamer siger han følgende: "Selvom jeg elsker Steam, så er jeg lidt bekymret for om pc'en som spilplatform ender med at blive eget af et enkelt selskab, der tager 30 procent af prisen på alle pc-spil, der bliver solgt. Jeg håber på en fremtid hvor flere udviklere kan udgive deres spil selv, og bruge sociale medier og venner til at markedsføre deres spil".

Hvad siger Gamereactors læsere? Er Steams dominans på pc-markedet bekymrende? Burde alle udviklere satse på at udgive deres spil uafhængigt af nogen andre?

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.



Indlæser mere indhold