Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyhed

Her er anden del af vores Mass Effect: Andromeda-konkurrence!

Spørgsmål 2: Tips & Tricks: Single Player
Ryder er spillets Pathfinder, og selvom det så sandelig er en flatterende titel, hvad skulle din titel som leder af ekspeditionen være?

<b>Spørgsmål 1: Unboxing Video
Mass Effect: Andromeda er fyldt med spændende planeter, men hvis du skulle navngive din egen som et nyt potentielt hjemsted, hvad skulle den så hedde?

Mass Effect: Andromeda er lige om hjørnet, og med spillet forsøger Bioware og EA at påbegynde en ny episk rumrejse, med nye karakterer, spændende verdener og interessante historier.

Det vil vi gerne fejre her på Gamereactor ved at lave en trio af fede videoer til jer, og i den forbindelse tilbyde jer muligheden for at vinde en fed Collector's Edition!

Denne nyhed bliver opdateret tre gange, og hver gang indsætter vi en fed video og et spørgsmål, som I ganske enkelt skal besvare i kommentarfeltet.

Præmien er som sagt en Collector's Edition, der indeholder en Steelbook, samt en fed fjernstyret version af Nomad-køretøjet i spillet.

Vi glæder os til at læse alle jeres besvarelser i den nærmeste fremtid. Vi ses i Andromeda-galaksen!

Mass Effect: Andromeda
Dette er en annonce: