Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto

Trollmeister97s præsentation

Hey! Velkommen til min Profil!

Mit navn er Mikkel, jeg er lige nu 19 år gammel, fik huen på i sommers, og arbejder nu i Intersport i Rosengårdcenteret (Fyn).
selvom der er ikke er så meget tid til gaming for tiden, følger jeg stadig godt med i, hvad der sker her på GR

jeg har altid været vild med Fodbold, og var til min første fodboldtræning som 3 årig, ikke at jeg anede en skid om hvad der foregik, men jeg var der. jeg har siden da gået til fodbold.

Men denne side er jo om gaming!

Jeg er vokset op i en meget stor familie, hvor vi er 5 børn, 4 drenge og én pige. jeg er den yngste.
der var ikke råd til alt muligt vildt, men da jeg var omkring de 4 år, købte min far en PS1 + Crash Bandicoot! men når man var yngst var det ikke meget man fik lov til at sidde med controlleren i hænderne... Men det var der alt startede

Vi fik en PS2 og fik at vide, at vi fik købt 3 spil til den, og så måtte vi ellers købe vores egne spil.. Fair nok, men hvor fanden skulle jeg få pengene fra, når jeg kun var 8? LÆNGE LEVE FØDSELSDAGE!

Min kærlighed for Transformers har jeg arvet fra min far. Han købte en gang et VHS Bånd til mig med de store metalliske helte, og jeg var solgt på stedet! Så derfor skulle mit første spil til vores PS2 være et med Transformers. Og det blev det!

Siden dengang har jeg altid været tosset med Transformers, og da jeg blev konfirmeret købte jeg en PS3.

Jeg fandt hurtigt ud af der var et Transformers spil ude til PS3'eren, og jeg købte det samme dag jeg fandt det! Transformers War for Cybertron. hvis man elsker Transformers, og hader Licensspillene fra de nye film, så er det et spil man skal eje til sin konsol - om du spiller PS3 eller Xbox.
- og man skal da helt klart også have efterfølgeren - TF: Fall of Cybertron - et lige så godt spil som det første!

jeg har siden 2011 været helt vild med min Playstation - og er det stadig! Jeg er ikke typen der er til skydespil, jeg er mere til spil med en go' historie - og hvis der er open world indblandet, så bliver det ikke meget bedre!

Jeg er meget glad for at samle Trophies, det hjalp så også at få en PS Vita hvor man også kunne samle lidt på..

jaaa.. hvad mangler jeg? well.. Jeg er glad for min sport, og jeg elsker min Playstation...

Hvis folk skulle være interesseret i at få en ny PSN buddy, så er mit OnlineID : Trollmeister97 - i er velkommen til at add mig, bare lige skriv hvem i er først !

- Autobots, Roll out!

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrevet af: jakob3k
  2014-12-17 13:26
  Det var så lidt. Husk på at tippet altid kan bruges, også når det gælder PS Plus-spil.
  Det er i øvrigt lidt sjovt, at du kommer fra Ringe. Der kommer det meste af min familie fra, og jeg holder jul dernede hvert år.
   
 • Skrevet af: Michael Kamp
  2014-11-25 20:02
  Stort tillykke med fødselsdagen!
   
 • Skrevet af: Hyggen76
  2014-08-09 07:34
  Jeg har prøvet TF: War for Cybertron, på en anden steam jeg en gang brugte, men har lidt planer om at købe det igen ( med den den anden steam er en længere historie)
   
 • Skrevet af: Hyggen76
  2014-08-08 16:22
  Hyggehejsa,

  Det lyder da til at du vil med Transformers Det er jeg også, dog mest de gamle fra 80'erne, men holder da meget af de 3 film der er lavet, selv om jeg hader udseenet af roboterne, så er filmene rigtig godt lavet

  fortsat god dag til dig
   
 • Skrevet af: sejefyr
  2014-07-29 16:24
  En trophy hunter høster altid rimelige mange trofæer, dog får jeg ikke så mange her for tiden, da arbejdet skal passes

  Hvis du gerne selv vil høste nogle flere trofæer, så gerne kig efter lidt nemme spil (lån f.eks. på biblioteket) dette kan få dine stats lidt op.

  Men det er nu bedst at eje spillene selv

  Hvis du mangler hjælp til online trofæer, så endelig besøg www.psnprofiles.com hvor der er sessions hvor folk hjælper hinanden.

  But keep up the trophy hunting, and soon you will be among the elite
   
 • Skrevet af: kenmicjen1
  2014-05-13 14:45
  Jeg ved nu ikke hvis billede der er mest normalt
   
 • Skrevet af: jantrasborg
  2013-09-10 00:40
  Okay tak for hjælpen har købt budokai 1 og 3
   
 • Skrevet af: Trollmeister97
  2013-09-02 13:13
  Hej Jan.

  jeg synes selv at det er Dragon Ball Z Budokai 3.
  historien er kun fra DBZ ( den slutter når man slås med Kid Buu )

  gameplayet er godt, og den spillet er i rigtigt fighting stil ( set fra siden ) hvor måden man ser det hele på i de nye spil, er bagfra.. det er lidt forvirrende og noget jeg personligt syntes tog lang tid at vænne sig til..
  jeg synes at alle Dragon Ball spil er for fede, og elsker den serie, men mit favorit er stadigvæk DBZ Budokai 3 ( køb HD Collection og du får 1 og 3 )

  men hvis du også er til det nyere Dragon ball ( med Omega Shenron osv. GT mener jeg nok det hedder ) så er de nye bestemt også gode, for der er ALLE fjender med! hvor du i Budokai 3 kun slås med dem fra DBZ..

  men det skal også siges at Broly og Omega Shenron er med i Budokai 3, men man skal gøre nogle forskellige ting for at komme i kamp med dem

  Mvh. Mikkel
   
 • Skrevet af: jantrasborg
  2013-08-30 20:37
  Hej jeg ville bare lige høre dig om hvilket spil du vil anbefale af de dragon Ball z spil der følger den originale historie bedst af den der er udkommetpå ps3?
  HHåber du vil hjælpe hilsen Jan