Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

100 Thieves Valorant har fundet sin nye cheftræner

Zikz er blevet en del af holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

100 Thieves har stået over for nogle stejle udfordringer med at gøre et alvorligt indhug i konkurrenceverdenen Valorant, da esportsorganisationen har været på jagt efter et mesterskab lige siden den først grundlagde et hold på scenen. Men det intensiverer nu sin indsats, da 100 Thieves nu har annonceret sin nye signing for holdtræner, og de har formået at fange den nuværende mesterskabsvindende cheftræner fra Evil Geniuses.

Tony "Zikz" Gray har nu sluttet sig til 100 Thieves med den hensigt at hjælpe med at føre holdet til et Valorant mesterskab. Efter en meget dominerende sæson på Evil Geniuses, hvor hans hold vandt mesterskabet og blev nummer to ved Masters Tokyo-begivenheden, vil Zikz søge at genopbygge 100 Thieves Valorant-holdet forud for VCT, der vender tilbage i 2024.

Tror du, at Zikz vil være i stand til at oversætte sin succes til 100 Thieves?

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold