Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 12

16-årig dansker til FIFA-VM

klar til finalen i dubai

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Over en million FIFA-spillere fra hele verden har deltaget i FIFA Interactive World Cup 2012. Danske August Rosenmeier er blandt de sidste 24 og klar til finalen i Dubai.

I weekenden blev der afholdt de nordiske mesterskaber i verdens største virtuelle fodboldturnering - FIFA Interactive World Cup.

16-årige August Rosenmeier fra København gik hele vejen og slog den stærke norske mester Alen Tupkovic 3-1 efter en lang finalekamp med tilhørende overtid.

Hermed har August sikret sig titlen som nordisk mester i FIFA12 og en billet til den endelige VM-finale i FIFA Interactive World Cup i Dubai den 21. til 23. maj.

Her vil de 24 bedste FIFA-spillere fra hele verden kæmpe om æren og 20.000 dollars, og den nye nordiske mester har store forventninger til finalen:

"Det er en kæmpe ære at repræsentere norden ved finalen i Dubai, og jeg glæder mig helt vildt til at møde verdens bedste spillere. Og jeg kan nå langt, da mit spil gør ondt på modstanderne", lyder det selvsikkert fra den nye danske fodboldhelt.

FIFA 12

Relaterede tekster

2
FIFA 12: UEFA Euro 2012Score

FIFA 12: UEFA Euro 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Christofer Olsson - GR SE

Som opvarmning til årets store fodboldfest har EA Sports valgt at udgive sit mesterskabsspil som DLC-udvidelse. Vi fælder dom over det nye tiltag.

1
FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi har givet Nintendo 3DS-versionen af FIFA 12 en tur gennem testmaskinen, og er overrasket over hvor mange kræfter EA har lagt i spillet. Læs anmeldelsen her...Indlæser mere indhold