Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Handsome Collection

23 millioner solgte Borderlands-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto var ikke den eneste supersælger Take Two kunne blære sig med under deres forretningsmøde, da Borderlands fortsat er en stor indtjeningskilde for udgiveren. Det viser sig at serien nu har nået 23 millioner solgte eksemplarer siden debuten i 2009.

Dette kan sammenlignes med Metal Gear-serien, der har solgt omkring 40 millioner eksemplarer siden det første spil udkom i 1987, og har sidenhen haft over 20 titler udgivet. Mortal Kombat har solgt cirka 33 millioner spil, med over 10 spil i serien siden 1992.

Borderlands-serien forventes selvfølgelig at vokse endnu mere med udgivelsen af Borderlands: The Handsome Collection i næste måned, og det blev også bekræftet for nylig, at Borderlands 3 nu er under udvikling.

Borderlands: The Handsome Collection

Relaterede tekster

2
Her er de nye Xbox-tilbud

Her er de nye Xbox-tilbud

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En gang imellem afslører Major Nelson en række nye tilbud på Xbox One og Xbox 360, hvor du får mulighed for at spare en hel del, på en række forskellige titler på begge...Indlæser mere indhold