Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gunstar Heroes

26 år med Mega Drive - vi fejrer det med Gunstar Heroes

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom Sonic var det coole modstykke til Nintendos duksedreng, Mario, så husker mange af os stadig Gunstar Heroes som en klassiker (og føler os enormt gamle ved samme lejlighed).

Sega Mega Drive fyldte 26 år i denne uge, så det var selvfølgelig oplagt at tage en tur i et af de klassiske spil til maskinen. Det skete med 2D-skydespillet Gunstar Heroes.

Gunstar Heroes
Tillykke, Mega Drive!

Spillet var Treasures (Ikaruga, Sin & Punishment) debut, og er stadig den dag i dag et af de bedste spil til formatet. Gunstar Heroes blev udgivet til Segas 16-bit-konsol tilbage i 1993 og bød på masser af platformerier, skyderier og sidescrollende kaos fyldt med bosser.

Er du nysgerrig på mere end bare gameplay-traileren herunder, så er spillet sidenhen udgivet på et hav af andre digitale platforme.

Kan du huske det, eller har du nydt en af de nyere udgaver?

Gunstar HeroesGunstar Heroes
Gunstar HeroesGunstar HeroesGunstar Heroes
Yup, 1 point tilbage i liv
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold