Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

2K Games forbliver udgiver på Borderlands-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig sprang THQ Nordic-moderselskabet Embracer Group endnu en bombe under spilbranchen, ved at afsløre at de har købt endnu et prominent studie, som de har tilføjet til deres gigantiske line-up. Det er ingen ringere end Borderlands-udvikleren Gearbox, men det er dog ikke det hele der ændrer sig markant.

Selvom det egentlig ville være logisk at antage, at fremtidige Gearbox-spil så ville blive udgivet af THQ Nordic, så forbliver det faktisk 2K. De har sagt følgende til IGN

"As the proud publisher of the Borderlands franchise, we are happy for our partners at Gearbox and this exciting new chapter for their organization. The merger does not change 2K's relationship with Gearbox nor our role as the publisher for the Borderlands IP or any other projects we are currently working on with the studio. We look forward to continuing our long-term partnership with this incredibly talented team and delivering many more exciting entertainment experiences to gaming fans around the world."

Det lader heller ikke bare til at være Borderlands, men adskillige projekter fra Gearbox, hvor 2K skal være udgiver.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold