Dansk
Gamereactor
esports

30 førende esportsorganisationer deltager i Esports World Cup i år

Hold fra hele verden på det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet bekræftet, at vi vil se mange af esportsindustriens mest genkendelige navne og mærker på Esports World Cup denne sommer. Esports World Cup Foundation (EWCF) har annonceret, at 30 af de bedste hold fra hele verden vil være til stede og konkurrere ved en af de mange unikke turneringer, der bliver præsenteret.

Den fulde liste over deltagende hold kan ses i grafikken nedenfor, men deres deltagelse er ikke den eneste interessante nyhed her, da EWCF også har meddelt, at de deltagende klubber også er berettiget til at modtage sekscifret finansiering for at hjælpe dem med at deltage i nye esportstitler og konkurrere ved de mange turneringer og begivenheder, der er planlagt til festivalen i Riyadh mellem juli og august.

30 førende esportsorganisationer deltager i Esports World Cup i år

Den vigtigste fangst her er, at bare fordi en klub er en af partnerklubberne til EWC, betyder det ikke, at de får en plads i hver af de forskellige konkurrencer. Klubberne skal stadig kvalificere sig til det europæiske samarbejdsudvalg gennem deres egne meritter i de forskellige kvalifikationsturneringer, der afholdes op til begivenheden.

Hvilket hold glæder du dig mest til at se på Esports World Cup i år?Indlæser mere indhold