Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

343 har "ingen planer" om at bringe Halo 5: Guardians til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

343 Industries har i løbet af de sidste par år lagt megen arbejde i at bringe Halo: The Master Chief Collection til PC via enormt meget feedback fra ivrige fans. Men noget tyder på at man skal kigge langt efter at de faktisk gør hele serien tilgænglig på den platform.

For nylig dukkede Halo 5: Guardians op i de lækkede GeForce Now-spil, men det lader til at netop dette var et af de mere spekulative bud. Studiets Community Manager, Brian Jarrard, har bekræftet, at der ikke er nogen planer om at bringe spillet til PC:

"Maybe this was for "H5:Forge" but I can confirm there are no plans to bring H5 to PC. We know there's some demand for it, but as we've stated before, not in the cards as the studio is fully focused on Infinite and MCC. Will never say never, but nothing underway currently"

Det lyder ikke alt for opløftende, gør det? I det mindste for PC-folket Halo Infinite på selve lanceringsdagen.

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold