Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Wars 2

343 har "ingen planer" om at lave Halo Wars 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var faktisk Creative Assembly der stod for den egentlige udvikling af Halo Wars 2, der som sådan høstede fine anmeldelser, men tilsyneladende ikke har leveret de salgstal der var nødvendige. Hvorom alting er lader det til at serien er blevet lagt gevaldigt på is, for der er ingen planer om at støtte mere op om førnævnte spil, heller ej udvikle et tredje kapitel.

I en opdatering på Halo Waypoint fortæller 343 Industries' Community Manager, John Junyszek, at der er "no current plans" om at udvikle Halo Wars 3:

"343 Industries has no current plans for further Halo Wars 2 work including content updates, balance patches, bringing the title to other platforms, or a new game in the series. We will, however, continue to monitor the game and ensure everything is working as expected,"

Han forklarer også, at det handler om prioritering, og at 343 har ret meget at tage sig af de her dage, selvom at, igen, udviklingen af Halo Wars 2 primært foregik hos Creative Assembly.

Halo Wars 2

Relaterede tekster

8
Halo Wars 2Score

Halo Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Halo Wars er tilbage, og denne gang i hænderne på Creative Assembly. Magnus har kigget nærmere på efterfølgeren.Indlæser mere indhold