Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

343 Industries annoncerer Halo Championship Series Charlotte Major 2023-format

Der vil være en åben beslag, puljespil og derefter mesterskabsbeslag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

343 Industries ser ud til at starte 2023-sæsonen af Halo Championship Series meget snart, og forud for det har Halo-udvikleren nu annonceret , hvordan formatet vil se ud for den kommende Charlotte Major.

Arrangementet vil til at begynde med have en åben gruppe, hvor 96 hold vil kæmpe om en plads i puljespillet med 16 hold, som vil omfatte HCS-organisationerne og fire kvalificerede hold fra den åbne gruppe. Dette vil derefter føre til mesterskabsbeslaget med 12 hold, hvor holdene vil kæmpe om turneringstitlen.

Med hensyn til hvordan du kan registrere din interesse i at konkurrere i den åbne parentes, vil dette være gennem FACEIT, med tilmeldinger åbner i dag.

Med hensyn til datoer vil der være online åbent spil mellem 4.-5. februar, Major-kvalifikationskampe den 8. februar, alt sammen så listerne kan låses inde til puljespil den 9. februar.

Vi kan forvente, at der snart kommer yderligere oplysninger om HCS-partnerskabsprogrammet og den fulde køreplan for 2023.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold