Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

343 teaser "nyt sted at spille" The Master Chief Collection

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ikke bare var Halo: The Master Chief Collection en ret vild samling af spil første gang denne udkom på Xbox One, men selve arbejdet 343 Industries har lagt i at løbende restaurere spillene yderligere, fikse småfejl og bringe dem til PC, har kun været endnu mere imponerende.

Men arbejdet er tydeligvis ikke helt færdigt, for snart vil studiet vise os et nyt sted hvor man kan spille samlingen. I slutningen af det seneste indlæg på Halo Waypoint slutter 343 af med at sige følgende:

"And maybe a new place and way to play," står der uden videre forklaring.

Præcis hvad der er tale om her er svært at gætte sig til. Spillet er i forvejen tilgængeligt via xCloud, og på Steam, men det kan selvfølgelig være at samlingen kommer til Switch?

Hvad tror du?

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold