Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario 3D Land

3DS-Mario slår håndholdt rekord

Hurtigst sælgende Mario-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Mario 3D Land er det hurtigst sælgende Mario-spil, hvis man kun regner med håndholdte formater og kigger på amerikanske tal. Det har Nintendos Reggie Fils-Aime bekræftet over for USA Today.

Siden lanceringen den 11. november har spillet solgt over en halv million eksemplarer i USA, hvilket også har skubbet gang i salget af 3DS.

"Det vi har været i stand til er at styre vores Nintendo 3DS-forretning til på kun otte måneder at overgå hele det første års salg af den oprindelige DS, og vi har stadig størstedelen af julehandlen tilbage, og vi har stadig lanceringen af Mario Kart 7 til at fortsætte med at føre voes salg for hele året", siger Fils-Aime.

Super Mario 3D Land

Relaterede tekster

6
Super Mario 3D LandScore

Super Mario 3D Land

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Super Mario gør sit indtog på den håndholdte 3DS i et eventyr, der blander elementer fra tidligere spil og stadig er helt sit eget. Rasmus anmelder.Indlæser mere indhold