Skip to main content
Gamereactor Nyheder
Nyheder

Du mister alle dine Oculus-data hvis du sletter din Facebook-profil

Det nye VR-sæt Oculus Quest 2 har fået gode anmeldelser takket være sin forholdsvis tilgængelige pris og gode ydelse. En nyskabelse, der dog ikke er faldet i god jord hos alle, er, at man…
Jakob Hansen 28 oktober 2020

Det nye VR-sæt Oculus Quest 2 har fået gode anmeldelser takket være sin forholdsvis tilgængelige pris og gode ydelse. En nyskabelse, der dog ikke er faldet i god jord hos alle, er, at man er nødt til at logge ind med en Facebook-profil for at kunne bruge enheden.

Mediet UploadVR har undersøgt funktionen, og det viser sig, at hvis du af forskellige årsager beslutter at slette din Facebook-konto, så mister du også al din Oculus information inklusiv købte spil.

"Deleting your Facebook account will also delete your Oculus information. This includes your app purchases and achievements. You will no longer be able to return any apps and will lose any existing store credits," beretter mediet, at der står, når man forsøger at slette en amerikansk Facebook-profil med en Oculus-enhed tilknyttet.

De tidligere Oculus-enheder som den originale Oculus Rift fra 2016 vil også kræve brug af Facebook til login fra 2023.

Fuld profil 3.949 udgivne artikler
Hvorfor stole på Gamereactor
23 Udgaver Hver med sin egen redaktion og sine egne karakterer.
1998 Udgiver siden Uafhængigt ejet hele vejen.
100% Hands-on Skrevet ud fra tid med spillet, aldrig pressemateriale.
1–10 Netværksscore Hver udgaves karakter, sammenlagt og vist.