Dansk
Gamereactor
nyheder
A Plague Tale: Requiem
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

A Plague Tale: Requiem kommer også til PS5 og Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft afslørede under deres E3-konference en hel masse spil, der kommer Day 1 til Xbox Game Pass. Ikke alle disse spil er dog nødvendigvis Xbox-eksklusive titler, og det gælder også det kommende A Plague Tale: Requiem, der er efterfølgeren til det ganske udmærkede A Plague Tale: Innocence fra 2019.

På spillets officielle Twitter-konto skriver Asobo Studios, at spillet udover Xbox Series X og PC også udkommer til PS5 og Nintendo Switch.

At Nintendo Switch kan trække dette dedikerede next-gen spil skyldes, at der er tale om en såkaldt Cloud-version, hvilket vil sige, at man streamer spillet på konsollen. Hitman 3 og Control er også tilgængelig på Nintendo Switch gennem denne teknologi.

Da A Plague Tale: Requiem nu kommer til Nintendo Switch, kan det være, vi kommer til at se mere til det i aften kl. 19, hvor Nintendo holder deres store E3-præsentation.

A Plague Tale: Requiem udkommer en gang i 2022.

HQ
A Plague Tale: Requiem

Relaterede tekster

A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Stærke karakterer, en smuk og barsk verden og store gameplaymæssige forbedringer gør Asobo Studios' opfølger til meget mere end The Last of Us i middelalderen.Indlæser mere indhold