Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Aarhus er kun få deltagere fra at kunne afholde sin første officielle Dojo 32-begivenhed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bandai Namco ønsker at så mange som muligt får muligheden for at deltage i verdensmesterskaberne i Tekken 7. Derfor har de ændret betingelserne for organiseringen af officielle Tekken World Tour-begivenheder, hvilket betyder at lande med små, kompakte spilmiljøer - som Danmark - også kan deltage via lokalt afholdte begivenheder.

Tilbage i maj fik Copenhagen FGC derfor stablet en såkaldt Dojo 32 - en mindre begivenhed med 32 deltagere - på benene, i anledning af J-Popcon 2019. Ved turneringen vandt Tekken-veteranen Adnan "Blackbeard" Zaman og scorede hermed 45 point til kvalificering til verdensmesterskaberne.

Nu har Danmark muligheden for endnu en gang at blive en del af Tekken World Tour, da FGC Aarhus har stablet en begivenhed på benene der løber af stablen d. 9 juni. Hertil mangler kun meget få deltagende for at det kan blive en officiel Dojo 32, hvortil vinderen bliver tildelt 45 point.

Tekken 7 vokser voldsomt på dansk jord i øjeblikket. Med endnu en kvalifikationsmulighed imorgen ser fremtiden lys ud for danske Tekken-spillere.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold