Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Vanguard

Activision fjerner Warzone skin efter beskyldninger om plagiat

Se den var værre, hva'?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For omtrent en uge siden udgav Activision det nye "Floofy Fury" skin til Call of Duty: Vanguard, et skin der for alvor skilte sig ud eftersom man i virkeligheden er en hund, snarere end et menneske.

Ideen var god nok, men der var ét problem; alt tyder på at Activisions designere har tyvstjålet centrale ideer fra en kunstner ved navn Sail Lin. Via Twitter blev der præsenteret dybdegående beviser, og dem kan du se herunder.

"Even though I am also a CoD player, I am very disappointed to see my work being plagiarized by a big company like Activision in this way," siger designerne. Stort set alle fans på Twitter er enige om at der er tale om tyveri her. Som Win.GG skriver har en Activision-repræsentant kaldt dette for et "misstep", og at det pågældende skin nu er fjernet igen. Desuden skriver Sail Lin følgende:

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold