Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: WWII

Activision viser Call of Duty: WWII's næste DLC 'The War Machine' frem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har netop fremvist den næste DLC 'The War Machine' i en ny trailer til Call of Duty: WWII, der intenst viser de nye baner som udvidelsen bringer med sig.

Der er atter engang tale om 3 nye baner til spillets traditionelle spiltyper, Dunkirk, V2, og Egypt, og en ny bane til både War, Operation Husky, samt Zombie-spiltypen, Shadowed Throne. Det er første gang at serien tager til Egypten, hvor vi blandt andet får lov til at udforske pyramider imens vi skal sætte fjenden til tælling. Mange har følt, at Call of Duty: WWII har alt for små baner, og det lader til at Sledgehammer Games har lyttet til kritikken under udviklingen af Dunkirk og V2, der ud fra traileren lader til at være større baner.

Den nye War-bane Operation Husky virker særligt interessant, da det ud fra traileren lader til at være en bane der delvist også bliver kæmpet oppe i luften i form af flykampe, hvilket bliver første gang dette introduceres i Call of Duty: WWII's onlinedel. Zombie-banen Shadowed Throne tager kampen til Berlin, hvor den onde Doktor Straub prøver at udslette hele byen med zombier.

The War machine udkommer til PlayStation 4 den 10. april til PlayStation 4, og omkring en måned senere til PC og Xbox One. Du kan se traileren for den kommende DLC herunder.

HQ
Call of Duty: WWII

Relaterede tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Støvlerne er plantet solidt på jorden endnu en gang, og vi har besøgt anden verdenskrig. Har Sledgehammer formået at bringe nyt liv til serien?Indlæser mere indhold