Dansk
Gamereactor
lifestyle

Adrian Newey vil levere RB17 hyperbilen, inden han forlader Red Bull

Men den legendariske designer er færdig med RB's F1-afdeling.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på ugen blev det annonceret af Red Bull, at deres legendariske bildesigner Adrian Newey ville forlade teamet. Newey har været ansvarlig for at lede udviklingen på Red Bull 's Formel 1 biler i næsten to årtier, hvor holdet har vundet syv kører-verdensmesterskaber (og tilsyneladende på vej til en ottende) og en samling konstruktørmesterskaber også. Men midt i den uro, som holdet står over for, har Newey besluttet at forlade Red Bull, men ikke før han har afsluttet et sidste job.

Og nej, dette er ikke med henvisning til F1-sæsonen 2024, selvom en sejr her til RB uden tvivl også delvist vil blive akkrediteret Neweys indsats. Neweys sidste opgave for holdet bliver snarere at se de sidste detaljer og designelementer færdiggjort til RB17, som er en banehyperbil, der har været under udvikling i årevis.

Newey forlader RB i begyndelsen af 2025, og han er nu på havearbejde orlov til F1-divisionen, hvilket effektivt betyder, at han ikke længere er involveret i det daglige, hvilket giver al sin tid og kræfter til at fokusere på RB17 og sikre, at den er afsluttet, før han forlader holdet.

Om denne beslutning tilføjede Newey: "Jeg føler, at det nu er et passende tidspunkt at give stafetten videre til andre og søge nye udfordringer for mig selv. I mellemtiden er de sidste faser af udviklingen af RB17 over os, så i resten af min tid med teamet vil mit fokus ligge der."

Dette er en annonce:

Hvad tror du, fremtiden bringer for Newey?

Adrian Newey vil levere RB17 hyperbilen, inden han forlader Red Bull


Indlæser mere indhold