Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars 2

Ændringer foretaget i Guild War 2: Heart of Thorns

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden udgivelsen af den massive udvidelsespakke Heart of Thorns til Guild Wars 2 i sidste uge har udviklerne fra ArenaNet allerede foretaget nogle ændringer i blandt andet spillets pint-system. I et nyligt blog-indlæg på spillets officielle hjemmeside, findes der en gennemgang af ændringerne.

Udviklerne har selv kaldt udgivelsen for den den mest fejlfrie i Guild Wars' historie, men har alligevel lyttet til feedback fra spillerne, og har nedsat omkostningerne for elite-specialiseringer fra 400 Hero Points til 250. Spillerne fik øjeblikkelig adgang til alle de nye specialiseringer i udvidelsens beta-test, og meget kunne tyde på, at de var skuffede over at skulle arbejde så hårdt for at få adgang til dem i den endelige udgivelse.

For at læse mere om ændringerne, kan du slå en smut forbi den officielle blog lige her.

Guild Wars 2

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold