Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
Shrek

Æsel har lagt Shrek's sump op på Airbnb

Jep, du kan bo i den berømte skovskov.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det lyder måske som satire, men det er virkelig ægte. Donkey har besluttet at tilmelde sig Airbnb som ny vært for at sætte Shrek's Swamp op som boligopslag. Baseret i det skotske højland i Storbritannien hedder det i opslaget, at boligen er et studie, der kan huse tre gæster, og som har to senge og et badeværelse.

HQ

Utroligt nok er opslaget også meget præcist, da lokalområdet er designet til at ligne Shrek's Swamp, og selve huset ligner nøjagtigt den berømte fiktive skovl med et interiør, der minder meget om støvle. Det er klart, at den største forskel her er, at gæsterne vil være i stand til at brusebad og gøre deres forretninger i et faktisk badeværelse, selvom det ligner Shreks ikoniske udhus.

Beskrivelsen af opslaget siger: "Beliggende dybt inde i skovene i det skotske højland og accentueret med de hyggelige bekvemmeligheder Shrek har akkumuleret gennem årene, tilbyder sumpen et tilbagetog som ingen anden. Denne mudderfyldte, mosdækkede, skumle vandede oase er et perfekt hyggeligt sted at flygte fra landsbylivet og omfavne naturens skønhed."

Hvad angår hvorfor Shrek's Swamp nu er oppe på Airbnb, er det alt sammen i en god sags tjeneste, da Airbnb vil give en engangsdonation til HopScotch Children's Charity som en del af bookingen. Hvis du håber på at overnatte hjemme hos Shrek, åbner bookingerne den 13. oktober kl. 18:00 BST, og der er mulighed for overnatninger på én og to mellem den 27. og 29. oktober.

Shrek
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

0
ShrekScore

Shrek

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Skov Teisen

Det kan til tider være lidt svært at finde ud af, om et computerspil har karakter i sig selv, eller om det kun giver mening som følgeprodukt til en film eller en bog.Indlæser mere indhold