Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Alan Wake 2 får en performance mode på konsoller

Men Remedy er ikke helt klar til at gå i detaljer med den endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Noget af det bedste ved denne generation er, at mange spil (men stadig ikke lige så mange, som vi godt gad se) tilbyder en performance mode, der tillader at spille med 60 FPS på bekostning af nogle grafiske detaljer - et kompromis, mange gamere er villige til at indgå.

Men nogle spil har ikke lige så meget brug for en performance mode som for eksempel racerspil, kampspil og skydespil, og Alan Wake 2 blev udviklet til først og fremmest at være et 30 FPS-spil. Men Remedy ønsker tydeligvis at imødekomme de gamere, der foretrækker en højere frame-rate, for deres kommunikationsdirektør Thomas Puha afslører på X, at der faktisk vil være en performance mode tilgængelig på konsoller, selvom det ikke oprindeligt var planlagt.

Det vides endnu ikke, om det betyder, vi vil kunne spille Alan Wake 2 i urokkelige 60 FPS, eftersom Puha siger, at de stadig justerer spillets performance mode. Uanset hvad den ender med at tilbyde, lader det i hvert fald til, at du kommer til at kunne spille Alan Wake 2 i en højere billedhastighed end de tilsigtede 30 FPS.

Foretrækker du performance modes frem for fidelity modes i spil?

Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold