Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Alan Wake 2 kommer også til at byde på "body horror"

Men spillet har ikke som sådan "dismemberment"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alan Wake 2 er et godt gammeldags gyserspil, og det betyder at udvikler Remedy læner sig lidt mere ind i uhygge, i atmosfære og i... ja, gys. Det betyder også at der kommer til at være mere grotesk "body horror".

I et interview med PLAY Magazine fortæller Remedys VFX-chef Johannes Richter, at selvom at spillet ikke har "dismemberment", altså afskæring af lemmer, så bliver det også meget fysisk:

"We don't do dismemberment...Alan Wake 2 doesn't shy away from elements of body horror, but it's far more focused on spine-chilling atmosphere and psychological frights."

Faktisk siger Richter at netop dismemberment er virkelig svært at implementere i spil generelt, og roser de udviklere der virkelig formår at skabe fysiksystemer der tillader det.

HQ
Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold