Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Alan Wake 2's fysiske udgave vil stadig kræve et download

De nyeste opdateringer og den sidste udvidelse er ikke på disken.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En del af grunden til at nogle foretrækker fysiske spil er for præserveringens skyld, altså at spillet for evigt er forbrugerens, og ikke kræver yderligere godkendelse fra en server. Det kommende Alan Wake 2's kommende fysiske disk heller ikke til, men det er en sandhed med modifikationer.

Ovre på ResetEra har instruktør Kyle Rowley afsløret, at selvom spillet ikke har en slags DRM, så vil det kræve et download en enkelt gang, selv med en fysisk fisk. Dette skyldes, slet og ret, at de endnu har opdateringer på vej, og kildefilerne til den anden udvidelse, The Lake House, er ikke på disken.

"The second DLC + additional patches we may make after the date we need to print the disc. Tbh I should not have said anything because this is quite platform specific. Xbox series discs don't hold as much data as PS5 discs and we haven't confirmed yet how we are handling that. Ignore what I said"

Det giver måske sig selv, men Rowley ønskede at levere ret afgørende kontekst, fordi nogle medier tilsyneladende har beskrevet det som et DRM.

Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold