Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alba: A Wildlife Adventure

Alba: A Wildlife Adventure kommer til konsoller i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alba: A Wildlife Adventure er en fin lille perle, som blev udgivet til PC og Apple Arcade tilbage i december 2020. Efterfølgende meldte udvikleren ud, at spillet ville udkomme til konsoller i løbet af foråret, men da det som bekendt er sommer nu, nåede vi lige at blive nervøse.

Heldigvis er spillet nu på vej. Via spillets <a href="https://twitter.com/WildlifeAlba/status/1399727434103017472" target="_blank">officielle Twitter-konto</a bekræftes det, at spillet udkommer d. 9. juni til PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One og Nintendo Switch.

I spillet besøger du en middelhavsø og laver miljøaktivisme af den slags, der hverken involverer blokader, provokerende happenings eller kapringer af olieplatforme. Forhåbentligt får vi lov til det i toeren!

Alba: A Wildlife Adventure

Relaterede teksterIndlæser mere indhold