Dansk
Gamereactor
nyheder
Alien Breed Evolution

Alien Breed nyheder

Team 17 er hårdt i gang med udviklingen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne for en måneds tids siden fortællle, hvordan den engelske udvikler Team 17, definitivt skulle være påbegyndt udviklingen af et nyt spil i Alien Breed serien. Det bekræftes nu endnu en gang af firmaets leder Martyn Brown, der havde følgende at sige om spillet i et interview med siden Develop:

"Alien Breed er på vej til at lave sit længe ventede comeback. Det er noget vi altid gerne ville, og på trods af at have været ekseptionelt tæt på at finde det rigtige format og platform adskillige gange, lykkedes det bare ikke. Heldigvis er science-fiction tilbage i mode, og vi ser frem til at levere Alien Breed - hvis detaljer vil overraske mange når vi hoster dem op.

Vi har været i produktion et par måneder nu, og snart vil udgiverne få det første blik på hvad vi har været i gang med her i Lyon. Jeg forestiller mig at vi vil starte med at vise det frem til pressen tidligt i det nye år, og have mere information klar der. Jeg tror roligt man kan sige at dette måske er en af de største digitale indie titler til dato, og produktionsværdierne er ret høje. Vi er også glade for at selvom dette er en ny titel, deler den utrolig meget af den samme stemning og følelse med de originale spil.

Jeg tror mange forventer en poleret konvertering eller lignende, men folk vil blive positivt overrasket - og nej, det er ikke i første person!"

Alien Breed Evolution

Relaterede teksterIndlæser mere indhold