Dansk
Gamereactor
nyheder
Alien: Isolation

Alien: Isolation på Switch har bedre billedekvalitet end på PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden Nintendo Switch-konsollen udkom for en del år siden, så har konsollen modtaget en række tredjepartsspil der tidligere er udkommet på PlayStation 4 og Xbox One, hvor man ofrer lidt af billedekvaliteten for så at kunne det pågældende spil med på farten.

Men den byttehandel er man ikke indlag til at skulle acceptere med Alien: Isolation, for adskillige tests har nu afgjort, at billedekvaliteten i Switch-versionen på magisk vis er bedre end på PS4.

Digital Foundry har lavet en detaljeret gennemgang af spillet på Nintendo Switch, og kan bekræfte at takket være teknologier som Dynamic Resolution Scaling, Contrast Adaptive Sharpening og TAA (Temporal Anti-Aliasing) rammer Alien: Isolation 1080p det meste af tiden i standeren.

Selvom PS4- og Xbox-versionen også kører i 1080p, så gør de førnævnte teknologier at Switch-versionen ser betragteligt "renere" ud, hvor særligt moderne TAA gør det muligt at gøre kanter og skarphed en del blødere.

HQ
Alien: Isolation

Relaterede tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

Creative Assembly har sat sig for at give fansene det ultimative Alien-spil. En skrækslagen og imponeret Oliver Thulin fælder den endelige dom.Indlæser mere indhold