Dansk
Gamereactor
nyheder
APB Reloaded

All Points Bulletin

Forskellen mellem Premium og Basic

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

All Points Bulletin står over for en relancering efter det for nyligt blev opkøbt af Gamers First, og nu har udgiverens Bjorn Book-Larsson gået lidt mere i detaljer med hvad forskellene bliver mellem den gratis "Basic"-version, og den betalingsafhængige "Premium"-version.

Således vil forskellene blandt andet manifestere sig i måden man kan personliggøre sin figur - et af spillets store trækplastre. Det vil dog ikke være mulighederne for personlliggørelse der vil blive begrænset hvis man kun er "Basic"-medlem, men snarere hvor mange kostumer kan kan gemme og dele med andre spillere.

Larsson fortæller at der kommer til at være flere forskelle mellem de to løsninger, men at også de som vælger at spille APB gratis, vil få en fyldestgørende oplevelse.

APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded

Relaterede tekster

All Points BulletinScore

All Points Bulletin

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Er det mon efterhånden muligt at trække MMO-genren i nye retninger, og er Realtime Worlds i så fald den rette udvikler til at gøre det? Du kan læse vores anmeldelse lige her...

0
APB Reloaded er udkommet på Xbox One

APB Reloaded er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play spillet APB Reloaded, der udkom i 2010 til PC, er nu landet på Xbox One. Spillet er en form for et MMO, hvor du laver en karakter, og derefter vælger at...Indlæser mere indhold