Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed

Alle sideaktiviteter i det originale Assassin's Creed blev skabt på fem dage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det første Assassin's Creed var så sandelig ikke det første spil med en stor åben verden at udforske, men det var dog med til at skabe den moderne skabelon for sådanne spil, der fortsat bruges i dag. Spillet havde diverse sideaktiviteter, såsom ekstra minder og indsamling af diverse samleobjekter, og nu ved vi at alt dette blev tilføjet på bare fem dage.

Som DSO skriver så snakkede Ubisofts Charles Randall for nylig om hele processen, og her forklarer han at Yves Guillemots søn spillede det lige inden det skulle afleveres, og følte at det hele var lidt kedeligt.

Dette fik holdet til at tilføje sideindhold, noget der ikke havde været i spillet inden denne afgørende test, og på bare fem dage fik de tilføjet en række forskellige sideaktiviteter, der godt nok er intet i forhold til det vi forventer i dag, men stadig var en stor opgave i 2007.

Ydermere var det bare -5-6 ansatte der arbejdede på dette indhold, som ikke gør det mindre imponerende.

Assassin's Creed

Relaterede tekster

Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Mellemøstens største lejemorder viser, hvordan man rydder ud i verdens rakkerpak. Tanggaard har spillet Ubisofts projekt...Indlæser mere indhold