Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Almost Pro Street Fighter 6 turnering planlagt til EGX 2023

Arrangementet vil indeholde en præmiepulje på £ 5,000 og giver deltagerne mulighed for at finpudse deres kampspilfærdigheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er fan af kampspil og har til hensigt at tage til London til EGX 2023 i midten af oktober, vil du være glad for at vide, at Capcom går sammen med ReedPop om at være vært for en officiel Street Fighter 6 turnering ved begivenheden.

Kendt som Almost Pro Street Fighter 6 Tournament, får vi at vide, at denne begivenhed vil indeholde en præmiepulje på £ 5.000, og at den giver deltagerne mulighed for at finpudse deres færdigheder og konkurrere alt mellem fredag den 13. oktober kl. 12:00 BST og lørdag den 14. oktober kl. 16:00 BST.

Hvis du ikke planlægger at deltage i EGX 2023, men stadig ønsker at fange turneringen, kan du gå til EGX Arena Twitch-kanalen, når begivenheden er live for at fange handlingen, mens den udfolder sig.

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold