Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark

Du kan spole frem til slutningen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tidligere Infogrames/Atari chef Bruno Bonnell, har altid været imod alt for lange spil, der aldrig bliver gennemført. Måske er det derfor at Eden Studios seneste spil Alone in the Dark, giver spilleren mulighed for at se slutningen uden at gennemføre hele spillet.

Den nyslåede Atari chef Phil Harrison forklarede beslutningen sådan:

"Der er mange spil i dag, der ikke lader spilleren komme ubesværet til slutningen, og hvis de på noget tidspunkt bliver frustrerede, har de så ikke muligheden for at komme videre i historien."

Og han fortsatte:

"Med Alone in the Dark har vi delt spillet op i kapitler, lidt ligesom en DVD-menu, og det giver spilleren mulighed for at navigere rundt i historien. Det er ikke sådan, at du kan snyde og hoppe direkte til slutningen, du er stadig nødt til at spille en stor del af spillet for at se slutningen, men jeg føler at dette giver mere til både spillere og udvikleren, at gøre det på denne måde."

Alone in the Dark lanceres d. 24. juni til Xbox 360, Wii, PS2 og PC. PlayStation 3.udgaven kommer desværre først senere.

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold