Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Alone in the Dark

   Alone in the Dark får officielt et remake

   THQ Nordic har endelig bekræftet at spillet faktisk eksisterer.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   THQ Nordic løftede sløret for en række forskellige projekter i et show i fredags, og blandt de mest signifikante var uden tvivl Alone in the Dark, som langt om længe vender tilbage.

   Det bliver dog ikke via et helt nyt spil, men et remake af det originale, eller om ikke andet en "re-imagining" som THQ kalder det.

   Spillet er under udvikling hos svenske Pieces Interactve, og har været under udvikling i hele fire år. Faktisk er det instruktøren bag Amnesia og SOMA, Mikael Hedberg, der instruerer spillet.

   De beskriver det i øvrigt som et "love letter" til det originale spil, og bekræfter at der stadig er tale om et spil i tredjeperson. Du kan se traileren herunder.

   HQ

   Alone in the Dark

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold