Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark og Haunted House vender tilbage i efteråret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Via en diskret pressemeddelelse fortæller Atari, at de vil vise "re-imagined versions" af Alone in the Dark og Haunted House frem på PAX Prime-messen i Seattle den 29-31. august.

"Atari®, one of the world's most recognized publishers and producers of interactive entertainment, today announced that re-imagined versions of two classic titles, Alone in the Dark® and Haunted House® are coming to PC in Fall 2014.

Det seneste Alone in the Dark udkom i 2008, og fik en hård medfart i pressen. Gamereactor gav det en 4'er. Forhåbentlig bliver det nye spil, der har fået undertitlen Illumination, bedre.

Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold