Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark til PS3

Eden Studios lytter til kritikken

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der manglede ikke drama, da Eden Studios og Atari tidligere på året "glemte" at udsende Alone in the Dark til alverdens mange spilmedier forud for lanceringen af spillet, og dramaet blev ikke mindre efter at en håndfuld spilsites (her i blandt Gamereactor) publicerede anmeldelser i den laveste ende af skalaen.

Men Eden Studios har tilsyneladende lært af affæren, og på årets Games Convention i Leipzig, brugte holdet mere tid på at fremvise PlayStation 3-udgaven af spillet samt at forsikre spiljournalisterne om, at samtlige fejl ville være rettet i denne, end at forsvare de tidligere udgaver. Således var vi vidne til et spil, der både havde et langt bedre kamera, hurtigere og mere glidende kontrol samt en bedre fungerende bilfysik.

Samtidig kunne Eden Studios fortælle, at man via en patch, ville rette disse fejl i den allerede udsendte Xbox 360-udgave. Der blev ikke nævnt nogen dato for denne opdatering, men vi forventer at det sker indenfor den nærmeste fremtid.

PlayStation 3-udgaven er på gaden i november.

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold