Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark-demo

Du kan indtage Central Park

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Eden Studios seneste spil, det femte kapitel i Alone in the Dark-serien, lanceres d. 20. juni, men allerede syv dage tidligere, altså d. 13. juni, vil du kunne finde en demo af spillet på Xbox Live Marketplace.

Dette kunne den forholdsvis nyslåede chef for Atari, Phil Harrison fortælle i et interview med Eurogamer. PlayStation 3-udgaven er i øjeblikket sat til udgivelse sidst i oktober, og PS3-ejere må derfor vente på en demo til deres platform - desværre.

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold