Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark-demo

Omdiskuteret spil kan endelig prøves

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Phil Harrison havde egentlig lovet, at der ville være en demo af Eden Games Alone in the Dark på gaden en uge før lanceringen, men det skete aldrig. Faktisk var det svært overhovedet at få spillet til anmeldelse i rimelig tid til udgivelsen, og da en stor del af spilspressen efterfølgende gav spillet meget middelmådige karakterer, så lå det ligesom ikke i kortene, at der ville komme en demo.

Men den kom altså alligevel, og skulle du have en Xbox 360 stående under fladskærmen, så kan du hente demoen med det samme via Xbox Live Marketplace. God fornøjelse.

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold