Dansk
Gamereactor
lifestyle

Alpine afslører en fuldelektrisk varm hatchback

Bilen vil blive kendt som A290.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alpine har officielt afsløret sin næste helelektriske indsats. Denne bil er kendt som A290 og er en EV hot hatchback, der siges at være udviklet i tråd med Alpine s tre designfilosofier; ydeevne, smidighed og letvægt.

Bilen er indstillet til at være et indgangspunkt til Alpine 's rækkevidde og lover at være "kompakt og adræt, der tilbyder brugervenlig høj ydeevne, samtidig med at den garanterer behagelig daglig brug."

Bilen vil også blive bygget på Ampere-platformen for at åbne vejen for tovejs V2G-genopladning, alt sammen mens en elektrisk motor og batteri begge er fremstillet i Frankrig på Megafactory i Cléon. Vi kan forvente, at batteriproduktionen begynder i landet fra sommeren 2025.

"Denne urbane sportsvogn markerer introduktionen af Alpine til et bredere publikum og genopliver en glemt kategori, hot hatch, der er så elsket for den køreglæde, den leverer," sagde Alpine-administrerende direktør Philippe Krief.

Dette er en annonce:

Med hensyn til udgivelsesvinduet for A290 er dette endnu ikke bekræftet, ligesom prisklassen, som bilen vil passe ind i.

Alpine afslører en fuldelektrisk varm hatchback
Alpine


Indlæser mere indhold