Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Incredible Adventures of Van Helsing II

Alternativer til Diablo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den nyeste udvidelse til Diablo III kaldet Diablo III: Reaper of Souls har som bekendt solgt knap 3 millioner eksemplarer siden lanceringen. Men måske har du fået nok af serien og tørster alligevel stadig efter loot.

Derfor har vi samlet tre spil fra genren i et to timer langt program lige her.

Vi spiller det kommende The Incredible Adventures of Van Helsing II, som udkommer den 22. maj, og går på loot-jagt i Path of Exile, som er gratis at spille, samt tager et gensyn med Torchlight II.

HQ

Relaterede tekster

0
Van Helsing II på vej til Xbox One

Van Helsing II på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Det andet kapitel af Van Helsings historie udkommer til Xbox One i næste måned. NeocoreGames annoncerede, at efter successen med deres første spil på konsol, var de...

0
Alternativer til Diablo

Alternativer til Diablo

NYHED. Skrevet af Lee West

Den nyeste udvidelse til Diablo III kaldet Diablo III: Reaper of Souls har som bekendt solgt knap 3 millioner eksemplarer siden lanceringen. Men måske har du fået nok af...Indlæser mere indhold