Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Amazon mister abonnenter efter rygte om Clarkson-exit

Hvor meget det reelt påvirker streaming-giganten vides endnu ikke, dog.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig fremgik det af en dybdegående artikel, at Jeremy Clarkson ikke står til at blive forlænget hos Amazon, som har været hans, og hans kolleger James May og Richard Hammonds, hjem de sidste mange år efter deres BBC-exit. Der er dog masser af Grand Tour og Clarkson's Farm på vej, men pointen er at Amazon ikke umiddelbart står til at bede om mere af samme skuffe.

Hvad vi ikke ved er om det har noget at gøre med Clarksons kontroversielle klumme om Prince Harry og særligt Meghan Markle at gøre. Hvad vi dog ved er at kort efter nyheden slap ud begyndte hashtagget "#IStandWithJeremyClarkson" at trende på Twitter, og platformen blev oversvømmet af brugere, der proklamerede at de nu ville afmelde deres Prime Video-abonnement, det skriver LADBible.

Noget tyder dog på at det vitterligt ikke har noget med den klumme at gøre, og er langt mere lavpraktisk. Daily Telegraph kan rapportere, at det skyldes at hans programmer er så dyre at lave:

"According to the Daily Telegraph, while Amazon were 'incandescent' over Clarkson's column about Meghan Markle, the real reason they aren't keeping him on is because his shows are so expensive to make. They cited a source at Amazon who claimed it was 'nonsense' that the streaming platform was ditching The Grand Tour and Clarkson's Farm host over his recent column."

Amazon mister abonnenter efter rygte om Clarkson-exit


Indlæser mere indhold