Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto IV

Amazon slår salgsopstilling op for GTA IV Complete Edition til PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, måske er det ønsketænkning, men kigger man tilbage, så har webshops som Amazon, Wallmart og GameStop kommet til at lække et utal af egentlige spilafsløringer før tid igennem salgsopstillinger, så man kan vist ikke helt afskrive, at dette kunne være sandt.

Om ikke andet kan Exputer skrive, at Amazon kortvarigt havde slået en salsopstilling op for Grand Theft Auto IV i en såkaldt Complete Edition til PS5, altså med de to store udvidelser, The Ballad of Gay Tony og The Lost and the Damned.

Der hører sågar en ny forside med, hvor der reklameres med features som "available in 4K Ultra High Definition". Derudover lovede selve beskrivelsen "increased framerate and haptic feedback with the Dualsense Controller."

Spillet blev først sat til en udgivelsesdato d. 29 april før opstillingen blev fjernet helt.

Det kan naturligvis være en and, det er også set før. Du kan se et billede af opstillingen herunder.

Grand Theft Auto IV

Relaterede tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Med en plaget fortid og en utørstelig hævnlyst, er Niko Bellic klar til at indtage Liberty City. Jesper har spillet det...

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Nu er det blevet muligt at bowle med Roman på Xbox One. Grand Theft Auto IV, samt dets udvidelser, er blevet tilgængelige på Xbox One gennem bagudkompatibilitet. Det har...Indlæser mere indhold