Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

Amazons God of War-serie får grønt lys og starter med nordisk mytologi

Historien fortolkes af duoen bag serien The Expanse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For omtrent ni måneder siden kunne Deadline bekræfte, at Amazon arbejdede på en stortstilet seriefortolkning af God of War sammen med PlayStation Studios, men dengang vidste vi stort set intet om serien, og der var heller ingen officiel bekræftelse. Den er dog kommet nu.

Via The Hollywood Reporter er det nu blevet bekræftet af Amazon, at serien har fået grønt lys, og der er allerede nogle kreativ hoveder om bord. Først og fremmest er det Rafe Judkins, som vi kender fra The Wheel of Time, der sidder som primær showrunner, og han får selskab af Fergus & Otsby - de to kender du måske som værende den duo der gav os den elskede sci-fi serie The Expanse.

Vi ved nu også med sikkerhed at serien vil starte i den nordiske mytologi, ligesom de to nyeste spil.

Glæder du dig?

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold