Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker forsinkes igen

Denne gang er forsinkelsen dog ikke ret lang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Frictional Games har på Twitter meddelt, at det kommende horrorspil Amnesia: The Bunker er blevet forsinket, så teamet har mere tid til at finpudse spillet. Udsættelsen er dog kun 1 uge, så udgivelsen nu hedder den 23. maj i stedet for tidligere den 16. maj.

Amnesia: The Bunker har før været blevet forsinket, nemlig tidligere på året da spillet blev udsat fra en udgivelse i engang marts til den 16. maj - som nu altså er rykket til den 23. maj.

Amnesia: The Bunker er et first-person horrorspil, hvor man som den franske soldat Henri Clément er fanget i en forladt bunker fra 1. verdenskrig og det udkommer til PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S og til Xbox One.

Amnesia: The Bunker

Relaterede tekster

5
Amnesia: The BunkerScore

Amnesia: The Bunker

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Patrick har taget en tidsmaskine tilbage til Første Verdenskrig, og er snublet over en dunkel, forladt bunker. Men hvad er det værste der kan ske?Indlæser mere indhold