Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us blev downloadet 15 millioner gange på Epic Games Store under gratis uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At Among Us er et regulært spilfænomen hersker der vidst ikke tvivl om. Spillet blev udgivet uden den store fanfare tilbage i 2018, men eksploderede i popularitet under Corona-nedlukningerne sidste forår, da en række prominente streamere kastede sig over multiplayerspillet.

Fra den 27. maj til den 3. juni var spillet gratis på Epic Games Store, og det virker bestemt ikke til at interessen er forsvundet henover vinteren. Spillet blev nemlig downloadet hele 15 millioner gange i den gratis uge, meddeler udvikleren Inner Sloth på Twitter.

Selvom spillet var gratis, så har Among Us mikrotransaktioner. Så udover den ekstra omtale giver denne giveaway sikkert også lidt penge den vej.

Among Us er også på vej til PlayStation og Xbox, om end vi endnu ikke har fået en udgivelsesdato.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold