Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us er gratis på Epic Games Store

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og senest NBA 2K21 har kunnet hentes gratis på den digitale butiksside, og denne måned kan du så hente sidste års måske mest populære spil.

Among Us er i denne uge gratis på Epic Games Store. Det koster normalt blot 24 kroner, men for de mange, der gerne bare vil opleve, hvad hele ståhejet handler om, er det en god mulighed for at hoppe med på vognen.

Det nervepirrende multiplayer-spil, hvor man skal finde en morder ombord på en rumstation, fik en relativ stille lancering tilbage i 2018. Man da en række streamere og markante personligheder begyndte at spille Among Us under Corona-nedlukningerne sidste forår tog det pludselig fart, og spillet opnåede rekordmange spillere på Steam.

Du kan hente spillet her.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold