Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

Among Us kommer til PlayStation og Xbox i december

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det sociale mysteriespil Among Us tog for halvandet års tid siden den coronaramte verden med storm, og siden da er PC-spillet fra 2018 blevet konverteret til et en række platforme. Nu kommer spillet endelig til Xbox og PlayStation.

Spillet bliver tilgængeligt på PS4 og PS5 fra den 14. december, og Sony lokker endda med eksklusive Ratchet & Clank skins, der vil blive tilføjet på et senere tidspunkt.

Samme dag kommer spillet også til Xbox One og Xbox Series X. Det fremgår ikke, om der også er eksklusivt indhold til denne version, men til gengæld kan den fra udgivelsesdagen spilles på Xbox Game Pass.

De kommende konsolversioner indeholder alle funktionerne fra PC-versionen her i blandt de nyligt introducerede lobbyer for op til 15 spillere.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold